SEGRE

La plaça Paeria de Lleida torna a omplir-se de crits de 'llibertat'

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça Paeria de Lleida ha tornat a reunir, per segona tarda consecutiva, centenars de persones que s'han concentrat per mostrar el seu rebuig a l'empresonament dels exconsellers del Govern i els 'Jordis' per part de l'Audiència Nacional. Els manifestants han exhibit cartells amb el lema "llibertat presos polítics", alguns d'ells acompanyats per les cares de tots els empresonats i per llaços grocs.

Quan els rellotges han marcat les 19.00 hores, la gent ha començat ha cridar "llibertat", una proclama que han repetit sense parar durant un deu minuts.

Després, els manifestants han cridat "Puigdemont president", "no tenim por", "els carrers seran sempre nostres", "Esto con Franco ya pasaba" i, alguns dels concentrats, també, "Ros dimissió".

L'acte ha finalitzat amb el cant d''Els Segadors', aplaudiments i crits de "llibertat presos polítics".

La concentració d'aquest divendres se suma a la viscuda ahir, en què es van aplegar 3.000 persones a la plaça Paeria, segons la Guàrdia Urbana, i que també es va repetir, com avui, en diferents localitats de la geografia lleidatana.

Les protestes, convocades per ANC i Òmnium, continuaran diumenge al matí amb una penjada de cartells i a les 17.00 hores d'aquest mateix dia amb una manifestació a la plaça Ricard Viñes de Lleida.

Per dissabte dia 11, les entitats han convocat una gran manifestació a Barcelona amb l'objectiu de "reviure un 11 de setembre".

Manifestació a la plaça Paeria aquest divendres

La plaça Paeria torna a omplir-se de crits de 'llibertat'Lleonard Delshams

Concentració a la plaça Paeria aquest divendres

La plaça Paeria torna a omplir-se de crits de 'llibertat'Lleonard Delshams

Cartells a la concentració d'aquest divendres a la plaça Paeria

La plaça Paeria torna a omplir-se de crits de 'llibertat'S.E.

Concentració a la plaça Paeria aquest divendres

La plaça Paeria torna a omplir-se de crits de 'llibertat'S.E.

tracking