SEGRE

SUCCESSOS INCIDENT

Denuncia una agressió al seu fill per recriminar veïns

Diu que gravaven com discutia amb altra gent a qui demanava que acabessin la cassolada || El menor va acabar a l’Arnau

La víctima, ahir, al costat de la seua mare, que mostra la denúncia i l'informe de lesions.

Denuncia una agressió al seu fill per recriminar veïnsSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una veïna del carrer Pau Claris de Lleida va denunciar ahir davant dels Mossos que dos dels seus veïns havien agredit la nit abans el seu fill de 16 anys després que aquest els recriminés que els estaven gravant mentre discutien amb els inquilins d’un altre edifici per la cassolada.

El jove va patir una fuetada cervical i contusions, per la qual cosa va ser traslladat en ambulància a l’Arnau.

Segons consta en la denúncia, a la qual a tingut accés aquest diari, els fets van ocórrer sobre dos quarts d’onze de la nit. “Jo respecto les cassolades, però ahir ja feia mitja hora que picaven i els meus dos fills petits s’havien despertat. Em vaig enfadar”, explica  a SEGRE L.V., mare de la víctima. Per això va sortir al balcó. “Eren veïns de l’edifici contigu i els vaig dir que ja estava bé. Van començar a insultar-me i jo també a ells”, recorda la dona.

LA VÍCTIMA. “Em van donar cops i alguna puntada de peu, no recordo res més, em vaig quedar inconscient”

Va ser llavors quan, segons la seua versió, el seu fill va mirar per la finestra i va veure que veïns del 1r 2a estaven gravant des del carrer amb el mòbil la seua mare. “Van començar també a gravar el meu fill, que va baixar a recriminar-los el que estaven fent. Llavors, sense dir res, el van agafar entre els dos i van començar a pegar-lo”, assegura. “Em van donar cops i alguna puntada de peu, però no recordo res més. Em vaig quedar inconscient”, explica el jove.

Diversos veïns van acudir a socórre’l fins que van arribar l’ambulància i els Mossos. “Els agressors se’n van anar a casa i des d’allà van seguir gravant i ens van amenaçar de difondre les imatges”, recorda la dona. Segons va denunciar, els presumptes agressors haurien fet anteriorment comentaris despectius sobre el seu fill amb motiu del canvi de sexe que està duent a terme. Segons van explicar fonts properes, l’altra part implicada, amb qui aquest diari no va poder contactar, va presentar un informe facultatiu, ja que també haurien estat agredits.

tracking