SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Cues a l'autovia per un accident amb 2 ferits causat per un senglar

Va tenir lloc entre Lleida i Bell-lloc quan un turisme va col·lidir amb l’animal i va obligar a tallar un carril una hora || Ferit un jove en un xoc a l’AP-2 a Albatàrrec

Operaris treballaven ahir al lloc de l’accident, on s’observa el senglar mort.

Operaris treballaven ahir al lloc de l’accident, on s’observa el senglar mort.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos ferits i retencions a l’autovia és el resultat d’un accident que va tenir lloc ahir a la tarda a l’A-2 entre Lleida i Bell-lloc d’Urgell en el qual es van veure implicats un turisme i un senglar. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, els fets van ocórrer cap a les sis de la tarda a l’altura del quilòmetre 474 quan, per causes que es desconeixen i que s’investiguen, un turisme que circulava en direcció a Lleida va col·lidir amb un senglar que es va creuar al seu camí. Fins al lloc dels fets es van desplaçar dos patrulles dels Mossos d’Esquadra, així com una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). I és que els dos ocupants del cotxe, dos joves de 22 anys, van patir ferides de caràcter lleu i van ser evacuats a l’Arnau de Vilanova.

Aquest sinistre va obligar a tallar un carril de l’autovia durant gairebé una hora, la qual cosa va provocar cues de vehicles i circulació lenta. La situació no va quedar normalitzada fins passades gairebé dos hores. Ara s’investigarà com l’animal va poder accedir a la calçada, ja que al tractar-se d’una via ràpida ha d’estar tancada (com es pot apreciar a la imatge), precisament per evitar el pas d’animals.

Ahir també es va produir un accident de trànsit a l’AP-2, al seu pas pel terme municipal d’Albatàrrec. Segons van explicar fonts del SEM, un jove de 18 anys va resultar ferit menys greu i va haver de ser evacuat a l’Arnau de Vilanova després que es produís una col·lisió entre un camió i un turisme. Va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per a les set de la tarda.

Operaris treballaven ahir al lloc de l’accident, on s’observa el senglar mort.

Operaris treballaven ahir al lloc de l’accident, on s’observa el senglar mort.ITMAR FABREGAT

tracking