SEGRE

TRANSPORT MOBILITZACIÓ

Vaga de taxis aquest dimecres per llicències de lloguer de cotxes amb conductor

La parada de taxis a l’avinguda Blondel.

La parada de taxis a l’avinguda Blondel.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les dos associacions de taxis de la ciutat (Tele Radio Taxi Lleida i LoTeuTaxi), faran dos hores de vaga demà dimecres en protesta per la concessió de 6.000 llicències de VTC (vehicles de turisme amb conductor) a tot Espanya. Els taxistes es queixen que aquests permisos estaran controlats per grans multinacionals estrangeres i amb una regulació més permissiva que les que demanen als taxistes professionals.

La vaga consistirà en dos aturades de l’activitat, una de deu a onze del matí i una altra de sis a set de la tarda, en les quals els vaguistes ocuparan les parades de taxi de la ciutat. Des de l’associació de taxistes de Lleida recalquen que han programat aquestes aturades per “afectar el mínim possible als nostres clients, però també donar a conèixer la nostra situació al màxim de gent possible”, va afirmar Xavi Dejuan, president de Tele Radio Taxi Lleida.

L’associació ja avisa que no obligarà cap dels seus membres a seguir la vaga, però la considera necessària a causa de la gravetat de la situació. “Només demanem les mateixes condicions per a tothom, que tinguin una regulació com la nostra i mantinguin els preus que tenim nosaltres perquè no ens perjudiquin,” va afegir Dejuan, que va recalcar que la concessió d’aquestes llicències només beneficia les multinacionals “que tributen fora d’Espanya i aprofiten aquest buit legal”.

tracking