SEGRE

BARRIS HORTA

Veïns de la Caparrella demanen més seguretat pels robatoris

Actualment dos mossos vigilen l’Horta durant vuit hores

Els veïns de la Caparrella reunits ahir a l’assemblea.

Els veïns de la Caparrella reunits ahir a l’assemblea.ASOCIACIÓN DE VECINOS CAPARRELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Associació de Veïns de la Partida Caparrella es va reunir ahir en assemblea i va acordar per unanimitat fer un comunicat per tal de demanar millores de seguretat a l’Horta de Lleida.

Els veïns de l’Horta i, especialment els de la Caparrella, denuncien que pateixen robatoris constants, nombrosos abocaments incontrolats de runa a les seues finques o altres situacions que en perjudiquen la qualitat de vida per la manca de presència policial a la zona.

La Paeria de Lleida i la conselleria d’Interior van firmar fa uns anys un conveni mitjançant el qual la seguretat de l’Horta, malgrat que és part del municipi, era derivada al control dels Mossos d’Esquadra. Tanmateix, els veïns asseguren que viuen diàriament un greuge comparatiu amb la ciutat de Lleida i amb altres poblacions veïnes que tenen més efectius de seguretat per realitzar tasques de vigilància.

A l’Horta viuen gairebé 5.000 persones i, segons les ràtios d’agents municipals que corresponen a la ciutat, haurien de disposar de vuit agents municipals patrullant a la zona, segons va explicar l’Associació.

Actualment el servei de seguretat és el d’una parella de mossos que vigila durant un torn de vuit hores diàries. En aquest sentit, els veïns demanen com a mínim tres torns de vigilància per garantir les vint-i-quatre hores del dia amb presència policial.

tracking