SEGRE

SUCCESSOS DROGUES

A judici per suposat tràfic de cocaïna a Ponent

Fiscalia vol penes de 5 i 4 anys de presó

Imatge de la partida dels dos suposats narcos que aniran a judici.

Imatge de la partida dels dos suposats narcos que aniran a judici.FIRMA DE FOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida té previst jutjar dijous vinent, 14 de desembre, dos veïns de Balaguer, de 34 i 33 anys i nacionalitat marroquina, acusats de tràfic de cocaïna. La Fiscalia demana sengles condemnes de cinc i quatre anys de presó, el pagament d’una multa de 6.000 euros i que indemnitzin amb 120 euros un dels agents de la Policia Local de Tàrrega que els va arrestar per les lesions que li van causar.

Els dos homes van ser detinguts el 17 de febrer del 2016 a Tàrrega per la Policia Local. Una patrulla va detectar dos individus sospitosos al carrer Josep Maria Folch i Torres que van pujar a un vehicle en direcció a la plaça d’Andorra, on els van parar.

Un d’ells va intentar fugir, va tirar a terra sis embolcalls i una bossa més gran de cocaïna en roca i va agredir els agents abans de ser detingut. Els va intervenir 20 grams de cocaïna i 2.000 euros.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir diumenge a la nit a la ciutat un conductor de 41 anys i nacionalitat maliana que al vehicle portava suposadament 47 bossetes de marihuana, 22 paquets de tabac de contraban i 13 telèfons mòbils, dels quals no va voler explicar la procedència. Va ser arrestat a les 22.35 hores a la plaça del Dipòsit després que una patrulla detectés que el conductor d’un cotxe estacionat feia el gest d’amagar alguna cosa. Els agents van procedir a la seua detenció com a presumpte autor dels delictes contra la salut pública (marihuana) i apropiació indeguda (mòbils). Tot el material va ser decomissat i una grua va traslladar el vehicle al dipòsit municipal.

Imatge de la partida dels dos suposats narcos que aniran a judici.

Imatge de la partida dels dos suposats narcos que aniran a judici.FIRMA DE FOTO

tracking