SEGRE

ELECCIONS

Xavier Domènech: “Ciudadanos ha aconseguit que el PP sembli un partit de centre”

“El desastre del pacte entre Cs i PSC ja ho hem vist a Lleida i no volem que es repeteixi a Catalunya”

Xavier Domènech: “Ciudadanos ha aconseguit que el PP sembli un partit de centre”

Xavier Domènech: “Ciudadanos ha aconseguit que el PP sembli un partit de centre”LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El candidat de Catalunya a Comú-Podem a la presidència de la Generalitat, Xavier Domènech, ha afirmat aquesta tarda a l’acte central de campanya de la formació a Lleida que “Ciudadanos ha aconseguit que el Partit Popular sembli un partit de centre”. Domènech ha recordat que “estem davant del bloc del qual José María Aznar ha demanat el vot per a Ciudadanos, que viu de la confrontació. També demostra que el PP ha renunciat a Catalunya amb l’elecció del seu candidat (en referència a Xavier García Albiol)”. El líder dels comuns també ha advertit d’una possible aliança entre els socialistes i la llista que lidera Inés Arrimadas. “E desastre del pacte entre Ciudadanos i PSC ja els hem vist a Lleida i no volem que es repeteixi a Catalunya i també el volem canviar aquí”. També s'ha referit a les obres de Sigena, “el suport dels socialistes al PP ha convertit Méndez de Vigo en el conseller de Cultura de la Generalitat i ha provocat que les obres d’art se'n vagin de Lleida. Gràcies PSC!”. També hi ha hagut crítiques per al bloc independentista, del que ha assegurat que “han estat irresponsables perquè han sacrificat l’agenda social, han sacrificat el país i no l’han alliberat”, i ha afegit que “han anat en contra d’una part de la gent, generant frustració i sense avançar un centímetre en l’autogovern”.

Domènech ha mostrat una clau al final de míting perquè “la clau la tenim nosaltres”, i ha demanat de lluitar per captar el vot “del milió de catalans que no és a cap dels dos blocs”. També ha assegurat que “Sara Vilà (número u de la formació a Lleida) serà en el Parlament”. Catalunya a Comú-Podem no tenia representació lleidatana en aquesta última legislatura.

L’acte a Lleida ha comptat amb el periodista Jaume Barberà, que ocupa el número 84 de la formació a Barcelona. El comunicador ha assegurat que “com a ciutadà que vull la independència de Catalunya, exigeixo immediatament la retirada del 155, la sortida de la presó dels presos polítics i el retorn dels exiliats”. Barberà ha apostat per “tornar a l’Estatut i a la Constitució per reconstruir ponts amb aquells que respecten el nostre dret a l’autodeterminació. Per la seva part, Sara Vilà ha assegurat que “tornarem a posar Lleida a l’agenda, que en els últims anys ha estat oblidada.” La candidata a Lleida ha afirmat que “nosaltres som honestos. No canviarem el nostre discurs per guanyar quatre vots més”.

tracking