SEGRE

La Paeria renovarà les clavegueres del carrer Major el 2018

L’ajuntament estudiarà la creació d’un sistema de depuració de les aigües residuals a Sucs

Operaris d'Aigües Lleida agafen dades per a l'estudi sobre clavegueram

La Paeria renovarà les clavegueres del carrer Major el 2018Ajuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Lleida iniciarà la redacció dels projectes per renovar i incrementar el diàmetre de les clavegueres del carrer Major i del carrer dels Horts de Sucs. A més, posarà en marxa els treballs preliminars per a la redacció del projecte d’un sistema de depuració de les aigües residuals prop de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Sucs, després de l’estudi que s’ha realitzat sobre el sistema de clavegueram del municipi per resoldre els problemes de capacitat de la xarxa en episodis de fortes pluges.

L'estudi ha permès elaborar un model en 3D de la xarxa de clavegueram que analitza el comportament hidràulic i la capacitat de resposta de la xarxa davant diferents hipòtesis d’intensitats de pluges.

El model ha permès identificar les mancances de la xarxa que originen els problemes i aportar les solucions. Del càlcul realitzat se’n desprèn que cal renovar i incrementar el diàmetre de les clavegueres del carrer Major i del carrer dels Horts, projectes que es redactaran i s’executaran per fases, preveient-se la primera actuació durant el primer semestre de 2018. L’estudi també ha posat de manifest la necessitat de dotar a Sucs d’un sistema de depuració propi de les aigües residuals, per la qual cosa l’Ajuntament de Lleida iniciarà els treballs preliminars per a la redacció del projecte corresponent.

tracking