SEGRE

URBANISME PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

La passarel·la del Liceu tindrà una coberta vegetal per fer ombra

La Paeria encarrega el projecte a la mateixa arquitecta que va dissenyar la plaça Blas Infante i el viaducte || Té previst presentar el projecte a finals del mes de gener

La passarel·la del Liceu Escolar, ahir, des de la plaça Blas Infante.

La passarel·la del Liceu Escolar, ahir, des de la plaça Blas Infante.GUIU TUBELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La passarel·la del Liceu Escolar comptarà amb una coberta vegetal per tenir espais ombrejats. El projecte, inclòs dins dels pressupostos participatius, ha estat encarregat a l’arquitecta Mamen Domingo, que ja va dissenyar la plaça Blas Infante i aquesta passarel·la. La decisió de l’ajuntament d’assignar aquest projecte a Domingo té per objectiu mantenir la unitat arquitectònica de l’espai i la idea inicial és que la coberta estigui composta per algun tipus de vegetació, segons va explicar la mateixa arquitecta. “El projecte va ser encarregat fa poc i ara analitzaré què es pot fer en aquest tram per cobrir-lo i protegir-lo del sol a l’estiu, i que es mantinguin les vistes a la canalització i al turó de la Seu Vella”, va dir Domingo.

La presentació del projecte està prevista a finals de gener i s’espera que es pugui estrenar abans de l’estiu. Ombrejar aquesta passarel·la va ser una de les propostes més votades pels veïns, juntament amb fer el mateix a la plaça Sant Joan, ampliar els jocs infantils de la Mitjana i reformar el carril bici de la rambla d’Aragó, en els primers pressupostos participatius que va posar en marxa l’ajuntament aquest estiu.

Els pressupostos participatius comptaven amb una partida inicial d’un milió d’euros i van seleccionar projectes que costen menys de 50.000 euros per a cada barri i un de més impacte, de 200.000. Dilluns passat, tal com va avançar SEGRE, la Paeria va treure a concurs la redacció del projecte d’ombreig de plaça Sant Joan i el cobriment de la pista del centre cívic de la Bordeta, que va ser el projecte més votat pels veïns.

tracking