SEGRE

PROTESTA BARRIS

Veïns del Grup Mariola tallen Ronda per demanar millores

L’associació del barri se’n desmarca

Els manifestants van omplir una pancarta amb fotografies de l’estat dels pisos.

Els manifestants van omplir una pancarta amb fotografies de l’estat dels pisos.MAGDA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Veïns dels blocs Grup Mariola (antic Ramiro Ledesma) van tallar ahir durant una hora passeig de Ronda, primer la calçada en un sentit i després l’altra, a la zona de la plaça dels Pagesos.

Una quinzena de persones, amb el suport de Mariola en Moviment, es van concentrar a les 15.00 hores en aquest punt per exigir a la Paeria “que porti d’una vegada a terme” el pla Mariola 20.000, que preveu demolir de forma progressiva 468 pisos i construir-ne altres de nous. Van explicar que des de l’explosió de gas al febrer del 2005 que va destruir 16 pisos han esperat “massa” que es doni una sortida a la situació dels immobles, amb habitatges bruts, buits, tapiats, sense parets, amb canonades desconnectades i fins i tot amb insectes. “La Paeria va prometre una solució i encara no ha fet res”, es van queixar.

L’associació de veïns de la Mariola va mostrar el seu desacord amb aquest tipus de mobilitzacions perquè el procés de remodelació “porta el seu temps” i va lloar que la Paeria posi en marxa una oficina per atendre els veïns. Per la seua part, l’ajuntament reitera que l’execució del pla està condicionat a la col·laboració de la Generalitat, que és qui té les competències d’habitatge, i l’Estat.

tracking