SEGRE

MOSSOS SINDICAT

Uspac es queixa de la “pèssima” neteja dels cotxes dels Mossos

Imatge de l’interior d’un cotxe patrulla de Mossos.

Imatge de l’interior d’un cotxe patrulla de Mossos.USPAC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El sindicat de Mossos d’Esquadra Uspac ha fet arribar diverses queixes als màxims comandaments de la Regió Policial de Ponent davant de “l’acumulació de brutícia” i la “falta de neteja” dels cotxes patrulla a la província, especialment als de la comissaria de Lleida.

Segons el sindicat policial, a causa de les queixes, els comandaments van acceptar incrementar el nombre de vehicles a netejar cada setmana. Tanmateix, consideren que la mesura “no ha acabat funcionant” ja que continua havent-hi “vehicles molt bruts”.

Uspac recorda que anys enrere eren els mateixos agents els que portaven a rentar els vehicles a túnels de rentat o en alguna gasolinera (només havien de rentar el vehicle per fora). Finalment, es va contractar una empresa perquè anés a les comissaries per fer la neteja interior i exterior dels cotxes, però “aquest canvi de sistema no ha funcionat mai correctament”, segons Uspac, que recorda que els vehicles policials funcionen les 24 hores del dia i és necessari rentar-los més sovint.

tracking