SEGRE
Imatge d’arxiu del quarter de la Guàrdia Urbana.

Imatge d’arxiu del quarter de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat divendres, pels volts de les dotze de la nit, una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida va aturar un turisme al carrer dels Comtes d’Urgell amb motiu de fer un control de documentació. Els agents van identificar el conductor, de 33 anys i de nacionalitat espanyola, i van comprovar que li constava una pèrdua de vigència del permís de conduir per la pèrdua total de punts.

Els agents van fer la denúncia i les diligències penals corresponents per conduir sense tenir vigent el permís. En aquesta actuació, els agents també van identificar els dos passatgers d’aquest turisme i van comprovar que un d’ells, de 30 anys i de nacionalitat espanyola, portava un embolcall de plàstic que contenia una substància vegetal que presumptament era marihuana. Els agents van comissar aquesta substància i van fer les diligències corresponents per tinença de substàncies estupefaents.

El dia 31 a les 2.20 h, una patrulla va aturar un vehicle a l’avinguda de les Garrigues, amb motiu d’una infracció de trànsit. Els agents en identificar el conductor, de 27 anys, nascut a Romania i veí de Lleida, van comprovar que no li constava cap tipus de permís de conduir perquè no l’havia obtingut mai. Davant això, els agents van fer les denúncies i les diligències penals per conduir sense haver obtingut mai el permís i van traslladar el vehicle al dipòsit municipal.

tracking