SEGRE

MEDI AMBIENT NORMATIVA

La Paeria anuncia mà dura contra els abocadors com el de la Mariola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria va anunciar ahir mà dura contra els abocadors urbans com el del solar ubicat darrere del camp de futbol del Gardeny, a la Mariola, en què s’acumulen tota mena de rebutjos i fins i tot pneumàtics, neveres i una banyera, com va informar aquest diari. El tinent d’alcalde Fèlix Larrosa va afirmar que els abocadors “es controlen, es netegen, s’actua de manera subsidiària i s’obren expedients” i va remarcar que “serem molt durs amb aquesta qüestió”.

“Fa una temporada que la gent pensa que a l’espai públic tot val”, va assenyalar, i va afegir que en ocasions els abocadors es troben “en finques privades, que tenen nom i cognom, i en aquests casos els responsables de vetllar pel seu estat de conservació són els propietaris”, encara que no siguin ells els que hi hagin tirat les deixalles.

En el cas concret de l’abocador de la Mariola, Larrosa va apuntar que “hi hem actuat diverses vegades” i va remarcar que “tenim ganes d’atrapar qui ho hagi fet per aplicar-li amb tota contundència el que estableix l’ordenança”.

“Hem de veu com es resol, però si no trobem els culpables el responsable és el titular de la finca, que ha de vetllar per la seua conservació”, va subratllar.

tracking