SEGRE

HOQUEI COPA CERS

El Llista, amb l’objectiu de remuntar a l’Igualada

L’ICG Software necessita avui (20.15) aixecar el 4-3 del partit d’anada per passar a quarts de final || Folguera demana el suport de l’afició

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software rep avui a l’Onze de Setembre l’Igualada (20.15/Esport3), en el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa CERS, amb l’objectiu de remuntar el 4-3 advers del partit d’anada i aconseguir la classificació per als quarts de final d’aquesta competició europea. El tècnic del Llista, Albert Folguera, va reclamar el suport de l’afició del Lleida, en el que considera “una ocasió única” per la possibilitat d’avançar una ronda més a Europa.

“És un partit molt difícil en què el més important és guanyar. No s’ha de pensar en una diferència de tres o de quatre. Cal guanyar”, va explicar, per admetre tot seguit que en el grup “es respira un ambient especial, diferent, perquè sabem que estem davant d’una oportunitat única per passar ronda. Tots estem molt mentalitzats i esperem fer un partit de tu a tu davant d’un rival que ho està fent molt bé i que últimament ho guanya tot”.

Folguera diu que “és una eliminatòria, una ocasió única, no se m’ocorren més atractius per venir”

Folguera no creu que el rival jugui pensant a defensar el 4-3. “Segur que no vindran a especular, perquè en aquest esport això és molt difícil. Per la nostra part, encara que en l’anada haguéssim empatat o guanyat d’un, també hauríem de sortir a guanyar a casa. Estem davant d’un rival que defensa molt bé”, va recordar el tècnic.

Sobre com ha d’afrontar el matx el seu equip, va explicar que “el més important és no deixar-se portar per les emocions. No podem voler guanyar en el primer minut i cal estar preparats per a un partit intens fins al final, perquè probablement es resoldrà en els últims minuts”.

Va reclamar també el suport de l’afició: “No se m’ocorren més atractius per venir a un partit. Demano que ens animin i deixin tranquil el rival.”

tracking