SEGRE

PAERIA REPTES PER AL 2018

Vega vol tornar a ser alcaldable d'ERC i diu que aspira a guanyar el 2019

No valora una possible coalició d’esquerres

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president del grup municipal d’ERC-Avancem, Carles Vega, vol tornar a ser l’alcaldable dels republicans de cara a les eleccions municipals de l’any 2019, comicis que, a més, “aspirem a guanyar”, va dir Vega ahir en un esmorzar amb els mitjans de comunicació en el qual va detallar els reptes del grup municipal per aquest any. Vega no va entrar a valorar la possible coalició d’esquerres que va proposar el Comú de cara a les pròximes eleccions. “Ja es va intentar en els comicis anteriors i no va prosperar. Fins que no tinguem una proposta en ferm no ens pronunciarem”, va recalcar.

A més, els republicans van demanar a l’alcalde, Àngel Ros, que “no tingui pressa” per aprovar el pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) i que aquest reculli “totes les opinions i sensibilitats possibles dels actors socials i econòmics de Lleida per fer-lo al més inclusiu i consensuat amb la població que sigui possible”. Va criticar Ros per “voler tirar-lo endavant al final del seu mandat i sense acords com la seua proposta estrella” i va recordar que totes les seues “propostes estrella han fracassat, com el parc dels Barrufets de les Basses o el Parc de les Arts”.

Respecte a les tasques del grup per al 2018, Vega va lamentar que “moltes de les nostres propostes no prosperen gràcies al pacte entre PSC, Ciutadans i PP o les reciclen per presentar-les com a seues”. Quant al segon eix, Vega va destacar que “fiscalitzarem les contractacions que faci la Paeria, el compliment dels acords en els plens i controlar la despesa de la Paeria”. El govern municipal va respondre a les declaracions de Vega sobre el POUM al·legant que no ha hi ha cap pressa i que ha estat un procés modèlic amb més de vuitanta propostes ciutadanes.

Els regidors d’ERC, ahir en un esmorzar amb els mitjans.

Els regidors d’ERC, ahir en un esmorzar amb els mitjans.ÒSCAR MIRÓN

tracking