SEGRE

ENTITATS EQUIPAMENTS

El Col·legi de Metges compra el local del restaurant Lola per a la seua seu

Adquireix l’immoble, de 1.300 m

Imatge de l’edifici del Lola Más Sabores que ha comprat el Col·legi de Metges de Lleida.

Imatge de l’edifici del Lola Más Sabores que ha comprat el Col·legi de Metges de Lleida.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Col·legi de Metges de Lleida ha comprat l’edifici del restaurant Lola Más Sabores, situat a l’avinguda Alcalde Rovira Roure 41, com a nova seu amb la intenció de ser més a prop dels hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria, on treballen un bon nombre de col·legiats, així com de la facultat de Medicina. L’assemblea de l’entitat va aprovar a l’octubre aquesta adquisició i es va fer efectiva dilluns passat davant de notari. El president del Col·legi, Ramon Mur, que va evitar detallar l’import de la compra, va explicar que encara es desconeix la data del trasllat perquè al restaurant Lola “li queden cinc anys de contracte de lloguer”. Tanmateix, l’encarregada del local va dir que els queden set anys.

Ara, l’assemblea debatrà els següents passos, com per exemple si esperen que finalitzi el contracte del restaurant o busquen altres opcions. També decidirà si posen a la venda o lloguer l’actual seu, situada a la rambla d’Aragó 14, on han estat 44 anys.

Mur va assenyalar que l’objectiu principal “és estar a prop del col·legiat i de la ciutadania de Lleida” i, a més, “que l’estudiant de Medicina ens conegui des de primer curs”.

El Col·legi de Metges, a part de complir amb l’ordenació de l’exercici de la medicina, ofereix diversos serveis als seus 1.800 col·legiats. En concret, té servei financer, jurídic, assegurador, fiscal, una assessoria laboral i en un mes comptarà amb una d’informàtica. Tanmateix, Mur va destacar que el més important “són els cursos de formació, així com atendre les inquietuds de qualsevol metge”.

tracking