SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Col·lisió al pont Vell al circular en contradirecció

El sinistre es va saldar amb un ferit

Estat en què va quedar un dels cotxes implicats.

Estat en què va quedar un dels cotxes implicats.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una persona va resultar ferida de caràcter lleu aquest diumenge a la nit en un accident que va tenir lloc al pont Vell quan un vehicle que circulava contra direcció va col·lidir amb dos turismes. Aquests fets es van produir a l’altura de la plaça Bores poc després de dos quarts de nou de la nit i els agents de la Guàrdia Urbana desplaçats al lloc van aixecar una acta.

D’altra banda, la Policia Local va denunciar durant el cap de setmana dos conductors per circular sota els efectes de l’alcohol.

Un d’ells va donar positiu amb 1,08 mg/l després d’haver-lo sorprès fent ziga-zaga a la zona de l’avinguda de l’Exèrcit. El segon conductor ebri va ser multat a l’avinguda de Tortosa al veure que no portava posat el cinturó de seguretat i es va negar a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia.

A més, també entre dissabte i diumenge, la Guàrdia Urbana va denunciar tres conductors que circulaven sense carnet. Dos d’ells, sorpresos al carrer Pleyan de Porta i al passeig Onze de Setembre, no havien obtingut mai el permís de conduir. El tercer conductor, multat al carrer Comtes d’Urgell, havia perdut tots els punts. Aquest últim també va donar positiu al drogotest.

tracking