SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Tallat un carril cinc hores per un accident a Magraners

En una rotonda del polígon del Camí dels Frares, a la sortida de la ciutat || Bolca un tràiler que transportava peces de formigó

Imatge del tràiler bolcat, que va obligar a tallar un carril d’una rotonda a l’N-240.

Imatge del tràiler bolcat, que va obligar a tallar un carril d’una rotonda a l’N-240.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un accident en què es va veure implicat un camió que transportava peces de formigó va obligar a tallar ahir al matí durant més de cinc hores un carril de l’N-240 a Magraners. Els fets van tenir lloc poc abans de les deu del matí a l’altura del quilòmetre 87, en una rotonda situada al costat del polígon del Camí dels Frares. Per causes que es desconeixen, un tràiler es va accidentar i es va quedar bolcat ocupant un dels dos carrils de la carretera.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com una patrulla dels Mossos d’Esquadra, que va haver de tallar un carril per facilitar el treball dels serveis d’emergències. També s’hi va traslladar una ambulància del SEM, que va atendre el conductor, tot i que finalment se li va donar l’alta al lloc. La gran mida del vehicle i de les peces que transportava van provocar que els treballs per retirar-lo de la via s’allarguessin durant diverses hores. Segons el Servei Català de Trànsit, la situació no va quedar normalitzada fins gairebé les tres de la tarda, encara que no es van produir grans retencions a causa que es va poder circular per l’altre carril de la rotonda.

tracking