SEGRE

HABITATGE ACTIVITATS

Jornades de rehabilitació de l'edifici de masoveria urbana de Lleida

Els joves masovers urbans, a l’edifici que adeqüen.

Els joves masovers urbans, a l’edifici que adeqüen.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els joves que rehabiliten un edifici a la plaça de la Sal de Lleida a canvi que la propietària els hagi cedit el seu ús dos anys i mig sense pagar el lloguer han organitzat per a aquesta setmana unes jornades de treball a les quals poden inscriure’s persones interessades a ajudar-los en les obres i a conèixer de primera mà aquest tipus d’allotjament alternatiu al convencional.

Tal com va publicar aquest diari, un grup de sis joves d’entre 20 i 25 anys que s’autodenomina la Llavor impulsen aquest projecte de masoveria urbana pioner a Lleida i han programat les jornades per a demà i dimecres de 16.00 a 20.00 hores i dissabte i el diumenge de 10.00 a 13.30. Els interessats han d’inscriure’s a través de l’enllaç https://goo.gl/ptosBr i concretar quin dia prefereixen.

Els organitzadors han establert un màxim de quinze persones per tanda i avisen que vagin preparats per “rascar, enguixar i pintar”. Aconsellen vestir “roba que es pugui embrutar” i acudir amb ganes de “gaudir, compartir i aprendre”. L’objectiu és que els qui vulguin aportin el “seu gra de sorra” al projecte.

D’altra banda, dijous dia 22 han preparat una jornada de portes obertes a les 17.00 hores i un sopar gratuït al Casal Popular de Joves per als participants a les sessions de treball (per als que no hagin participat, el preu és de cinc euros).

tracking