SEGRE

TRIBUNALS SENTÈNCIA

Condemnat a nou mesos de presó per estafar més de 885 euros a una parella

L’hi van donar per comprar un iPhone i 2 iPads

Vista de la seu judicial al Canyeret.

Vista de la seu judicial al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida ha condemnat a nou mesos de presó un home per haver estafat més de 800 euros a una parella, diners que li van entregar per a la compra d’un mòbil i dos tauletes. Així, el tribunal provincial confirma la pena imposada pel jutjat penal 3 de Lleida i rebutja el recurs presentat per l’acusat a l’entendre que la sentència és proporcionada i justificada.

Segons l’Audiència, la resolució de la qual és ferma, l’ara condemnat, client habitual del bar que regentava la víctima, “enganyosament li va manifestar que tenia un amic que treballava a la botiga de Mediamarkt i els podia oferir descomptes en material informàtic”. Per aquesta raó, el denunciant i la seua dona li van entregar fins a 885 euros en tres períodes de temps per a l’adquisició d’un iPhone i dos iPads. L’acusat, segons la sentència, no va arribar a entregar els béns ni va procedir a restituir els diners.

El condemnat va enganyar la parella dient-los que tenia un amic que podia fer-los descomptes

Tanmateix, el condemnat va recórrer la sentència a l’entendre que no havia quedat provat que es quedés els diners i va rebutjar la credibilitat d’un dels testimonis que va declarar al judici, un cambrer que treballava al bar del denunciant i va presenciar una entrega de diners. A més, la seua defensa va considerar que, en cas de ser condemnat, se li hauria d’imposar la pena mínima de sis mesos al tractar-se d’una estafa per menys de 400 euros. Tanmateix, l’Audiència rebutja tots els plantejaments de la defensa i dóna plena credibilitat als testimonis, que sempre han mantingut la mateixa versió, i considera proporcionada i justificada la pena de nou mesos al quedar acreditat que es va quedar un total de 885 euros. Una quantitat que l’obliga a pagar al denunciant en concepte d’indemnització més els interessos.

tracking