SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Detinguts per robar pernils en una empresa del polígon Els Frares

Cinc veïns de Sabadell que van ser arrestats a Mollerussa quan intentaven fugir || L’avís el va donar l’alarma de la firma, dedicada a productes gurmet

Imatge d’arxiu de la comissaria dels Mossos a Lleida.

Imatge d’arxiu de la comissaria dels Mossos a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns cinc veïns de Sabadell d’entre 31 i 36 anys al ser sorpresos quan acabaven de robar suposadament quatre pernils a l’interior d’una empresa de productes gurment del polígon Els Frares. Els fets van tenir lloc poc després de la mitjanit quan la central d’alarmes va rebre un avís que alguna cosa passava a les instal·lacions d’una firma d’alimentació situada en aquesta zona industrial. Una patrulla es va desplaçar fins al lloc dels fets, però quan els agents van accedir a l’interior de l’empresa, ja no hi van trobar ningú. El que sí que van poder comprovar és que la porta d’accés havia estat forçada. Per això, va muntar un dispositiu per trobar els lladres que va començar amb una inspecció dels voltants de l’edifici.

Poc després, els Mossos van veure un vehicle amb una persona a dins en actitud vigilant. Els agents van procedir a identificar-lo, però van decidir deixar-lo anar per veure si finalment podria conduir-los fins als suposats lladres. Per aconseguir-ho, van iniciar un seguiment discret durant el qual van comprovar que el vehicle feia voltes pel polígon, amb els llums apagats i aturant-se de forma reiterada, com si estigués esperant més persones. Hores després, els presumptes lladres van decidir fugir, agafant l’autovia en direcció a Barcelona. Va ser aleshores quan els agents els van donar l’alto a l’altura de Mollerussa.

Els Mossos, que van trobar forçada la porta, van seguir diverses hores un cotxe que rondava pel polígon

A l’interior viatjaven cinc persones, quatre d’ells de nacionalitat romanesa i el cinquè, moldava. Després de ser identificats, els Mossos van escorcollar el cotxe i a l’interior van trobar quatre pernils, un botí que segurament hauria estat molt més gran si no hagués saltat l’alarma de robatori de l’empresa. A més, la policia autonòmica també va trobar material per cometre robatoris (vegeu el desglossament), per la qual cosa els cinc van quedar detinguts acusats d’un delicte de robatori amb força.

Portaven nombroses eines per cometre robatoris Durant l’escorcoll que es va portar a terme al vehicle en el qual viatjaven els cinc presumptes lladres de pernils en una empresa d’alimentació del polígon Els Frares, els agents van trobar nombrós material per ser utilitzat per cometre robatoris, com tornavisos, guants, intercomunicadors o llanternes, segons van explicar fonts dels Mossos d’Esquadra. Per aquest motiu, la policia autonòmica no ha tancat encara la investigació i no descarta que aquests veïns de Sabadell arrestats puguin estar implicats en altres successos similars. De fet, tots ells compten amb antecedents policials, bona part dels quals relacionats amb delictes contra el patrimoni. Estava previst que durant la jornada d’ahir passessin a disposició judicial al jutjat de guàrdia de la capital del Segrià.

tracking