SEGRE

Ja es coneixen les dates de la preinscripció dels ensenyaments obligatoris

El calendari del procés de matriculació per a infantil, primària i secundària es redueix gairebé un mes

Alumnes a l'entrada d'una escola

La preinscripció dels ensenyaments obligatoris, del 13 al 24 d'abrilSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria es podrà realitzar del 13 al 24 d’abril, segons ha anunciat aquest dilluns la Generalitat. D’aquesta manera, el departament d’Ensenyament redueix el calendari del procés de preinscripció gairebé un mes, des que la família presenta la sol·licitud fins que coneix el centre en el que ha obtingut la plaça, d’acord amb la petició reiterada de diferents sectors de la comunitat educativa.

La reducció del procés no afecta a la durada del termini de preinscripció –que es manté amb aproximadament els mateixos dies que l’any passat-, ni tampoc al de matriculació de les famílies.

Novetat als ensenyaments postobligatoris D’altra banda, enguany s’incorpora com a novetat la preinscripció electrònica en els cicles formatius de grau superior d'FP, que comporta la possibilitat de formular telemàticament la sol·licitud, sense necessitat de tràmit presencial. Tampoc caldrà aportar documentació en paper d’aquelles dades de què l’Administració ja disposi.

tracking