SEGRE

SERVEIS EQUIPAMENTS

L'hotel de l'estació de Lleida tindrà 50 habitacions i una zona per a esmorzars sota una cúpula

Obrirà abans d’aquest estiu amb el nom d’Acta Rambla Lleida i tindrà tres estrelles || Disposarà de sales per a reunions, wifi i la possibilitat de crear xarxes privades per garantir la seguretat

L’interior de l’hotel de l’estació ja està en obres i obrirà abans de l’estiu.

L’interior de l’hotel de l’estació ja està en obres i obrirà abans de l’estiu.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’hotel de l’estació de trens Lleida-Prineus reobrirà abans de l’estiu amb cinquanta habitacions, sales per a reunions d’empreses i una zona per a esmorzars habilitada sota una de la cúpules. L’equipament està tancat des del 31 de desembre del 2016 després de finalitzar el contracte de l’anterior adjudicatària, la cadena Catalonia, i l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) va adjudicar al febrer la seua gestió a la firma Gestora Hotelera Ramblas.

LES CLAUS

  • Reobertura. L’hotel de l’estació s’anomenarà Acta Rambla Lleida, tindrà tres estrelles i preveu obrir abans de l’estiu. De fet, els gestors esperen poder estrenar-lo aquest mes de maig, el mes que acumula més activitats de tot l’any a la ciutat. 
  • Característiques. L’interior de l’edifici està sent modernitzat. Disposarà de cinquanta habitacions de diferents mides i tipologies, sales de reunions i una zona habilitada per a esmorzars sota una de les cúpules. No oferirà dinars ni sopars. 
  • Llocs de treball. L’hotel crearà entre set i vuit llocs de treball i per a la remodelació s’ha contractat industrials de Lleida. 

L’interior de l’edifici ja està actualment en obres (l’exterior no es pot modificar a l’estar catalogat) i un portaveu dels nous gestors va indicar que l’hotel tindrà tres estrelles i es denominarà Acta Rambla Lleida. La inversió per reobrir-lo és privada, però la comercialització va a càrrec d’Acta Hotels, que compta amb vint-i-dos equipaments hotelers sobretot a l’àrea de Barcelona, encara que també en té a Girona i Madrid.

Hi haurà productes amb l’estampat de cada habitació per comprar com a record

L’hotel està enfocat essencialment per a clients que vinguin a la ciutat de Lleida per feina, i disposarà de fibra òptica, wifi i tecnologia que possibilitarà crear xarxes privades per garantir al màxim la seguretat i la privacitat.

No obstant, el nou adjudicatari va assenyalar que hi haurà diferents tipologies d’habitacions, també per a famílies, i va apuntar que totes tenen diferents mides. A més, va detallar que el passadís de la segona planta té seixanta metres de longitud i quatre d’altura, totes les portes “estaran decorades d’una manera que semblarà una galeria d’art”.

Així mateix, està concebut a l’estil hotel boutique, de manera que crearan productes amb l’estampat de la decoració de cada habitació que els clients podran comprar com a record. D’altra banda, l’equipament crearà entre set i vuit llocs de treball quan entri en funcionament i per a les obres de remodelació interior s’han contractat industrials de Lleida.

Dos edificis comercials a sobre de les vies que sumaran 60.000 m²

El pla especial de l’entorn de l’estació de Renfe preveu una gran àrea comercial de 60.000 metres quadrats que estarà formada per dos sectors edificats a sobre de les vies, flanquejant l’estació i units per un altre espai comercial que donarà al carrer Roger de Llúria de Pardinyes, tal com va publicar ahir aquest diari.

tracking