SEGRE

ENSENYAMENT

Ros veu "hipòcrita" la postura dels que critiquen la presència de l'Exèrcit a la fira de FP

Per la postura de Desmilitaritzem l'Educació, que no els vol en aquest certamen

Ros veu

Ros veu "hipòcrita" la postura dels que critiquen la presència de l'Exèrcit a la fira de FPLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde i president de la Fira de Lleida, Àngel Ros, ha criticat aquest matí, durant la presentació de la Fira de Formació i Treball que comença dijous, "la hipocresia de tots aquells qui no volen la presència de l'Exèrcit a la Fira, ja que són els mateixos que fa anys van suplicar que no s'acabés l'activitat a l'acadèmia militar de Talarn perquè baixaria l'economia del Pallars". D'aquesta manera s'ha posicionat l'alcalde davant la postura de la plataforma Desmilitaritzem l'Educació, que rebutja la presència dels militars en "una Fira on no hi tenen cabuda els seus valors". Tanmateix, Ros ha dit que si la plataforma decideix fer algun acte reivindicatiu durant els dies de la Fira, "respectaré qualsevol dret de manifestació".

La Fira comença aquest dijous i es perllongarà fins el dissabte. Tant Ros com el president de la Cambra de Comerç de Lleida, Joan Simó, han fet una crida a tots aquells estudiants que no volen cursar un grau a la universitat a optar per la Formació Professional perquè és una oportunitat molt bona per trobar feina, "a més ara que ja estem sortint de la crisis", han destacat.

A la Fira, que s'hi esperen 15.000 visitants, hi seran presents 25 famílies de formació, 21 expositors d'empreses i institucions, s'hi faran més de 50 activitats i hi haurà un espai d'Emprenedoria on els alumnes podran mostrar els seus projectes i resoldre reptes.

tracking