SEGRE

La 'disco' de Gardeny demana poder mantenir la concessió i obrir a l'estiu

Al·lega la rescissió perquè “és indispensable treballar per poder pagar el deute”

Edifici on està ubicada la discoteca The Hill, en el Turó de Gardeny.

Edifici on està ubicada la discoteca The Hill, en el Turó de Gardeny.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa concessionà· ria de la discoteca de Gardeny, Ágora del Este, va presentar aquest dimarts un escrit d’al·legacions a l’ajuntament sol·licitant la retirada de l’expedient de rescissió del contracte, que el ple municipal va aprovar el març pas· sat, per poder obrir aquest estiu. “És indispensable que puguem obrir aquest estiu per treballar i així poder pagar el deute, que és el que volem”, va recalcar un portaveu de l’empresa.

Així mateix, va subratllar que tenen autorització per obrir la discoteca al públic a partir de l’1 de maig, però encara no tenen confirmada la data d’obertura a causa del temporal de pluja d’aquests últims dies i a la deci· sió judicial que va desestimar el seu recurs per prolongar un any més el contracte. Sentència que “és molt probable” que recorrin davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Fonts municipals van confirmar l’entrega de l’escrit d’a·llegacions, però van reiterar que de moment l’empresa no ha efectuat cap pagament dels que té pendents (deu més d’un milió d’euros). Mentrestant, la comissió d’Economia va apro· var ahir l’informe de rescissió del contracte.

D’altra banda, la comissió va aprovar la proposta de festes locals per al 2019 a Lleida, Raimat i Sucs. A la capital serà festiu l’11 de maig i el 30 de setembre, a Raimat el 27 d’abril i el 26 de juliol i a Sucs el 15 de maig i el 16 d’agost. Paral·lelament, la comissió també va ratificar el conveni de col·laboració en· tre Paeria, Diputació i l’estació duanera Edullesa per finançar les obres en aquesta instal·lació del polígon perquè pugui conti· nuar exercint com a duana. El cost màxim de les obres serà de 450.000 euros.

tracking