SEGRE

URBANISME TRÀNSIT

Pla perquè part del carrer Nadal Meroles de Lleida sigui de doble sentit

Per a la millora de la mobilitat de la zona i l’accés dels veïns || La Paeria ho farà si hi ha acord per part de tots els afectats

El tram de Nadal Meroles en què proposen doble sentit, eliminant una fila d’aparcament.

El tram de Nadal Meroles en què proposen doble sentit, eliminant una fila d’aparcament.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria planteja habilitar doble sentit al tram de Nadal Meroles entre Humbert Torres i Amics de Lleida per millorar la mobilitat en aquesta zona del Clot. Així ho van proposar ahir tècnics municipals a l’entitat veïnal del barri i a residents a Nadal Meroles en una reunió i l’ajuntament implantarà aquesta mesura si totes les comunitats veïnals afectades pel canvi estan d’acord, segons van confirmar fonts municipals. El president de l’associació del Clot i Confluències, Manel Rodríguez, va apuntar que per convertir aquest tram de Nadal Meroles en doble sentit caldrà eliminar nou places d’aparcament d’un costat del carrer i va remarcar que els veïns que van assistir a la reunió hi van estar d’acord.

Va precisar que amb un carril per sentit els residents en aquest carrer evitaran haver de fer una gran volta, ja que actualment s’accedeix a aquest vial únicament per Taquígraf Martí o Amics de Lleida. Rodríguez va afirmar que informaran a través de cartells d’aquesta proposta de la Paeria i va afegir que en cas d’estar-hi tots d’acord, el canvi podria estar operatiu d’aquí a poques setmanes.

D’altra banda, un carril tallat per obres a rambla d’Aragó va provocar col·lapses de trànsit ahir a mitja tarda.

tracking