SEGRE

UNIVERSITAT RÀNQUING CYD

La UdL, entre les millors de l'Estat en rendiment

Rectorat de la Universitat de Lleida

Rectorat de la Universitat de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Universitat de Lleida (UdL) se situa al divuitè lloc de les universitats amb més rendiment de l’Estat, de les setanta-tres analitzades a la cinquena edició del Rànquing CYD de la Fundació Coneixement i Desenvolupament. Dels trenta-sis indicadors valorats en aquest informe, la UdL obté un elevat rendiment en dotze, intermedi en quinze i menor en sis. El rànquing l’encapçala l’Autònoma de Barcelona. Per exemple, registra un alt rendiment en la taxa de graduació (alumnes que finalitzen els estudis en el temps previst o abans).

Pel que fa a l’àmbit de la investigació, té alt rendiment en publicacions per professor, impacte de les publicacions, postdoctorats i publicacions altament citades i interdisciplinàries. A l’àrea de transferència de coneixement, destaca en publicacions amb empreses, patents concedides per professor i ingressos per llicències. Així mateix, té un indicador alt en titulacions impartides en idioma estranger en l’apartat de màsters i en pràctiques en empreses de la regió. Pel que fa a àrees de coneixement, la UdL obté el millor registre en Psicologia, amb tres ítems a l’índex d’alt rendiment (la taxa de graduació, rendiment i abandonament).

Bons indicadors de les àrees de Psicologia, Medicina, Enginyeria Informàtica i Història

Medicina, Enginyeria Informàtica i Història destaquen en les taxes de graduació i de rendiment; Infermeria, en menor abandonament, i Empresarials, amb índex d’estudiant per professor.

tracking