SEGRE

Inversió de 608.664 euros al carril bici d'avinguda Catalunya i en reasfaltatge

Les obres de millora del carril bici que la Paeria executa a la rambla d’Aragó.

Les obres de millora del carril bici que la Paeria executa a la rambla d’Aragó.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria va aprovar el passat 26 d’abril el projecte de reforma del carril bici de l’avinguda de Catalunya i la millora de l’asfaltatge de diversos carrers amb un pressupost de 608.664,05 euros, IVA inclòs. El projecte estarà exposat públicament durant trenta dies a la secció de Contractació del Pal·las per poder formular al·legacions o suggeriments pertinents. Aquest tram de carril bici enllaçarà amb el que actualment es reforma a la rambla d’Aragó (entre els carrers Ramón y Cajal i Canonge Brugulat), les obres de la qual costen 50.000 euros. Més actuacions

Més actuacions

L’ajuntament té intenció que la plaça Ricard Viñes i el barri de Cappont quedin connectats per carril bici després de l’estiu. L’any passat, ja va habilitar un tram de carril bici a l’avinguda Estudi General i el pont de la Universitat, que va comportar l’eliminació de la mitjana.

Així mateix, l’ajuntament ha encarregat a la Fundació del Paisatge Urbà la redacció del projecte de la nova plaça de la Panera amb l’objectiu de millorar- la i d’instal·lar-hi mobiliari urbà després de fer un concurs d’idees.

Aquesta fundació s’encarrega de portar a terme accions de millora del paisatge urbà de la ciutat.

tracking