SEGRE

URBANISME EQUIPAMENTS

La Paeria cobrirà un ramal del canal i asfaltarà l'Hípica per acollir les firetes

Està previst que estrenin el recinte, al costat del camí de Grenyana, a les Festes de Tardor

L’entrada d’aigua que hi ha al costat del canal de Seròs que serà coberta amb aquesta actuació.

L’entrada d’aigua que hi ha al costat del canal de Seròs que serà coberta amb aquesta actuació.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament durà a terme una sèrie d’actuacions perquè el solar de l’antiga Hípica, situat al barri de Cappont al costat del camí de Grenyana, pugui acollir les firetes a les pròximes Festes de Tardor. L’actuació consistirà, d’una banda, a aplanar tot el terreny, que és molt irregular a causa dels abocaments de terra que s’ha fet al solar al llarg dels anys, i més tard a asfaltar el complex. Paral·lelament, també es cobrirà una entrada d’aigua del canal de Seròs que naix en aquest solar i que utilitza la comunitat de regants de Torres de Segre.

L’ajuntament ja va informar d’aquesta actuació el col·lectiu, amb el qual va arribar a un acord amb la condició que el consistori es faci càrrec d’aquestes obres.

Amb aquesta sèrie de reformes, l’espai de l’Hípica quedarà totalment pla i asfaltat a excepció de dos arbrats que es mantindran com a zones verdes i s’habilitaran també unes casetes al costat del solar com a lavabos.

El projecte, que està pendent d’aprovació, encara no ha aconseguit el finançament necessari per tirar-ho endavant i es calcula que les obres duraran, aproximadament, tres mesos. Els terrenys són propietat de l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU), encara que serà la Paeria la que durà a terme les obres.

La remodelació de l’Hípica la va anunciar Àngel Ros, en el xat de l’alcalde del mes de febrer passat, quan va dir que intentaran“en la mesura del possible que les firetes passin d’estar a la Copa d’Or a l’antiga Hípica per a les Festes de Tardor”.

tracking