SEGRE

URBANISME BARRIS

L'associació de la Bordeta decidirà el dia 12 si accepta la rambla del POUM

La rambla que preveu el POUM a l’avinguda Flix.

La rambla que preveu el POUM a l’avinguda Flix.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació de veïns de la Bordeta decidirà en una reunió el pròxim dia 12 si accepta la rambla que preveu el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), de 120 metres de longitud i 33 d’ample, a l’encreuament de les avingudes de Flix i de les Garrigues i els carrers Hostal de la Bordeta, Juneda i Palauet. Dimecres passat, els veïns van participar en una reunió informativa amb el tinent d’alcalde Fèlix Larrosa i el tècnic Joan Blanch, que els van explicar el projecte.

Malgrat que al principi va suscitar molts dubtes, part d’aquests van acabar satisfets i convençuts de l’operació, mentre que la resta van suggerir altres propostes. En aquest sentit, la presidenta veïnal, Mari Carmen Guerrero, va assenyalar que cap altre projecte plantejat per un veí seria finançat per la Paeria en un 50 per cent, com sí que ho farà amb la rambla, que compta amb un cost de 800.000 euros.

Alguns assistents van alertar Larrosa de l’existència d’un antic cementiri a sota d’una zona afectada i ahir mateix va notificar al servei d’Arquelogia perquè s’informi sobre aquesta qüestió. Larrosa també va recordar que qualsevol pot presentar al·legacions respecte a la rambla del POUM.

tracking