SEGRE

La coordinadora de l'ANC al Segrià denuncia una agressió després d'un acte d'Òmnium a Lleida

Rosa Burrell afirma que un home li va donar un cop a la cara i li va destrossar el mòbil

Una vuitantena de persones han acompanyat Burrell a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida en el moment de posar la denúncia.

La coordinadora de l'ANC al Segrià denuncia una agressió després d'un acte d'ÒmniumItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La coordinadora de l'ANC a Lleida, Rosa Burrell, ha denunciat aquest divendres davant dels Mossos d'Esquadra que ahir va ser agredida per un home després de l'acte d'Òmnium Cultural que es va celebrar al Clot de les Granotes. Segons ha explicat Burrell, els fets van començar quan un grup de persones va increpar els tècnics que desmuntaven el material de l'acte. En veure que un dels homes s'encarava amb els operaris, la coordinadora de l'ANC al Segrià el va començar a gravar amb el mòbil. Va ser llavors quan l'individu es va dirigir cap a Burrell i li va llançar el mòbil contra terra d'un cop, agredint-la també a la cara. Burrell, que ha presentat un part de lesions, assegura que a causa de l'agressió té inflamada la mandíbula i se li mou una dent.

Òmnium ha condemnat els fets mitjançant un comunicat en què demana que els fets no quedin impunes.

Una vuitantena de persones han acompanyat Burrell a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida en el moment de posar la denúncia.

tracking