SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Tres detinguts per robar en una casa i en una botiga

Els Mossos recuperen els objectes sostrets

Objectes recuperats pels Mossos als tres lladres.

Objectes recuperats pels Mossos als tres lladres.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar dijous tres homes acusats de robar en una casa unifamiliar i en una botiga de mòbils de la ciutat. Els arrestats, de 20, 38 i 42 anys, vivien en un pis ocupat del carrer Anoia, a Balàfia. A l’escorcoll de l’habitatge els agents van trobar abundant material suposadament robat.

La investigació segueix oberta per determinar exactament l’origen de les peces i no es descarta que se’ls puguin imputar altres robatoris. Els arrestats de 20 i 42 anys estan inculpats per un robatori en una casa unifamiliar del carrer Magí Morera que va tenir lloc a finals de maig i en el qual van sostreure dos televisors, diners, joies, un ordinador portàtil i una tauleta, entre altres objectes. Després d’obrir una investigació, van muntar un dispositiu de control fora de l’habitatge i inicialment es va detenir dos dels okupes. Un d’ells portava a la cartera un anell i una arracada de la casa de Magí Morera. També portaven dos mòbils que van ser robats al març en una botiga de passeig de Ronda. Els agents van escorcollar el pis i van detenir un jove de 20 anys al qual també relacionen amb el robatori de la casa. L’arrestat de 38 anys només està inculpat pel robatori dels mòbils i va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar a comissaria. Els altres dos passaran avui a disposició judicial. Els tres tenen múltiples antecedents.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per l’intent de robatori que va registrar ahir a la matinada una botiga de compravenda d’or del carrer Corregidor Escofet (rambla de Pardinyes). Els lladres van tallar la persiana metàl·lica i van colpejar amb un objecte contundent la porta. Pel que sembla, el soroll que van fer els va delatar i se’n van anar sense poder accedir al local.

Objectes recuperats pels Mossos als tres lladres.

Objectes recuperats pels Mossos als tres lladres.MOSSOS D’ESQUADRA

tracking