SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Els Mossos abaten un vedell escapat d'un camió en plena autovia A-2 a Lleida

L’animal va xocar contra un cotxe i van haver de sacrificar-lo pel perill que suposava per al trànsit || La carretera va estar tallada un quart d’hora en direcció Saragossa entre els Alamús i Alcoletge

Imatge del vehicle que va xocar contra el vedell, ja abatut, a la dreta de la imatge.

Els Mossos abaten un vedell escapat d'un camió en plena autovia A-2 a LleidaItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van tallar ahir al migdia l’autovia al seu pas pel terme municipal de Lleida, entre els Alamús i Alcoletge, després que un vedell irrompés a la via a l’escapar-se d’un camió que, pel que sembla, el portava a un escorxador. La Policia va haver d’abatre l’animal per motius de seguretat després que col·lidís contra un totterreny i es mostrés agressiu.

El succés va tenir lloc minuts després de les 12 del migdia quan, per causes desconegudes, l’animal es va escapar del camió que el transportava i va començar a córrer en direcció contrària als vehicles que circulaven cap a Saragossa.

Fins al lloc es van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra que, preventivament, van tallar la carretera i van desviar el trànsit per l’Ll-11. Els conductors que es creuaven amb el vedell van haver d’alentir la marxa i esquivar-lo per tal d’evitar col·lidir-hi, atònits davant de la incredulitat de la situació.

Tanmateix, minuts després l’animal va xocar frontalment contra un totterreny. Els ocupants van resultar il·lesos. A causa de la seua agressivitat i la possibilitat que pogués provocar nous danys, els policies van abatre el vedell, que va acabar morint a la mitjana.

Fins al lloc també va acudir el responsable de l’animal, que va explicar que s’havia escapat del camió que el transportava, segons van informar fonts dels Mossos d’Esquadra. La carretera en direcció Saragossa va estar tallada en aquest tram entre les 12.16 hores i les 12.32 hores, segons van apuntar des del Servei Català de Trànsit.

Un burro es va passejar pel centre de la ciutat fa uns dies Fa poc més d’una setmana, el divendres 1 de juny, va succeir una cosa insòlita a l’interior de la ciutat quan un burro es va passejar per l’antiga N-II, l’avinguda de l’Exèrcit, Cos Gayón i part del passeig de Ronda després que s’escapés d’una finca de la partida de la Mariola. Va ocórrer poc després de les onze del matí, quan la Guàrdia Urbana va començar a rebre trucades alertant de la presència de l’animal en aquesta zona dels voltants de la Mariola, Malgrat el descontrolat passeig, el burro no va causar cap accident. Un vianant va aconseguir parar l’animal i, amb l’ajuda d’una altra persona que va facilitar una corda, el van lligar a un fanal de la plaça dels Pagesos. El propietari va explicar que el burro havia desaparegut durant la nit i que l’estaven buscant.

Imatge del vehicle que va xocar contra el vedell, ja abatut, a la dreta de la imatge.

Imatge del vehicle que va xocar contra el vedell, ja abatut, a la dreta de la imatge.ITMAR FABREGAT

tracking