SEGRE

JOCS ATZAR

El segon premi de la Loteria deixa mig milió d'euros a Lleida

L’administració número 7 va vendre uns 40 dècims del 29576, premiat amb 12.000 euros cada bitllet || També reparteix 40.000 euros més de la papereta anterior

Damián Ferrer, propietari de l’administració número 7 de Lleida.

Damián Ferrer, propietari de l’administració número 7 de Lleida.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida es troba aquest any en estat de gràcia pel que fa a premis de sortejos. I és que ahir la Loteria Nacional va tornar a deixar més de mig milió d’euros a la capital del Segrià, concretament al barri de Cappont. L’administració número 7, situada al carrer Quatre Pilans i coneguda com a Doña Carmen, va vendre aproximadament quaranta dècims del segon premi (29576), cadascun dels quals premiat amb 12.000 euros. A més, també va repartir més de 44.000 euros corresponents al número anterior. Cada dècim va ser premiat amb 554 euros. En total, més de mig milió d’euros.

“Estem molt contents. Es tracta d’un número al qual juguen clients habituals, molts d’ells des de fa molts anys”, va explicar Damián Ferrer, propietari de l’administració, que va recordar que “fa cinquanta anys que repartim sort”. El segon premi també es va vendre a Vitòria i Palma de Mallorca. Per la seua banda, el primer premi, 66724, va anar a parar Majadahonda, Madrid, Alacant, Palma de Mallorca i Badalona. En aquest cas, cada bitllet estava afavorit amb 60.000 euros.

Aquest any, amb els diferents sortejos, s’han repartit uns setze milions en premis

El premi d’ahir és el tercer que aquest any cau a la capital del Segrià. El dia 28 d’abril, l’administració número 1 Rosa de Ponent, situada a l’avinguda Francesc Macià, va repartir 120.000 euros també del segon premi de la Loteria. No obstant, el premi més gran van ser els 1,38 milions que La Primitiva va deixar al barri de Magraners el 31 de març, durant la Setmana Santa.

En total, es van vendre cent dècims (a un preu de 12 euros), el número complet, i cadascun va resultar premiat amb 100.000 euros. Tanmateix, tots els bitllets afortunats es van vendre a través de la pàgina web o de l’aplicació de mòbil (gairebé el 90 per cent del negoci el porta a terme per internet) i cap per finestreta, de manera que és poc probable que hi hagués veïns de la localitat entre els afortunats.

Enguany també ha tocat la Grossa, en aquest cas la de Sant Jordi, que el 27 d’abril

va repartir 2,25 milions d’euros amb el primer premi al Palau d’Anglesola i Balaguer i part d’un cinquè a la ciutat de Lleida. Però la sort no acaba aquí. També en van tocar dos més de la Loteria Nacional i l’Euromilions a la Pobla de Segur i Vielha premiats amb 600.000 i un milió d’euros, respectivament. És a dir, prop de setze milions d’euros.

Des de la Grossa de Sant Jordi fins a un Euromilions

Les comarques de Lleida estan en ratxa. Aquest mateix juny, concretament el dia 10, La Bruixa d’Or, l’administració número 1 de Sort, va repartir deu milions d’euros gràcies al sorteig especial del juny de la Loteria Nacional. La sort la va portar fins a la capital del Sobirà el 21821, un número al qual aquesta oficina ja fa diversos anys que està abonada per la coincidència que comença i acaba en 21 i amb què juga en tots els sortejos.

tracking