SEGRE

La venda de pisos a Lleida va pujar un 22% el primer trimestre, segons un estudi

Un dels pisos a la venda.

Liberbank posa a la venda pisos a Lleida a partir de 12.000 eurosHaya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La província de Lleida va ser la demarcació catalana que va registrar un increment més elevat en la venda d’habitatges el primer trimestre del 2018. Concretament, hi va haver un 22,1% més de transaccions que durant el mateix període del 2017 i es va situar a només dos punts de triplicar la mitjana espanyola (8%), segons un informe de BBVA Research. Després de Lleida, la demarcació de Tarragona va ser la que més va créixer pel que fa a la venda d’habitatges amb un 13,2% més.

A nivell català, el primer trimestre d’aquest any es va tancar amb la transacció de 21.069 vivendes, unes 68% de les quals es van firmar a la província de Barcelona, encara que va ser a Tarragona i Lleida on més va augmentar aquesta xifra. Quant al preu de l’habitatge, a Lleida va pujar un 1,2%, un punt i mig per sota de la mitjana estatal (2,7%).

L’únic valor que va descendir a la província respecte al mateix període de l’any passat va ser la construcció d’obra nova, que va baixar un 17%. Respecte a les adquisicions d’habitatges a Lleida, hi ha hagut un creixement de la compra de segones residències, especialment al Pirineu i Aran, on els principals compradors són barcelonins. Osca i Tarragona van ser les províncies en les quals els lleidatans van adquirir més segones residències.

tracking