SEGRE

ENSENYAMENT MESTRES

Ensenyament contractarà vuit-cents professors més

Joguets per a l’escola Balàfia - Famílies migrants de l’escola Balàfia que participen en el projecte Growing Together van entregar al col·legi els joguets comprats amb els diners recaptats a la parada solidària de Nadal. La Paeria cedeix a ...

Joguets per a l’escola Balàfia - Famílies migrants de l’escola Balàfia que participen en el projecte Growing Together van entregar al col·legi els joguets comprats amb els diners recaptats a la parada solidària de Nadal. La Paeria cedeix a ...PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’increment en el nombre d’alumnes i de grups als centres públics es compensarà amb un augment de vuit-cents professors per al curs vinent. El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, va explicar ahir que aquestes contractacions es finançaran a través del pressupost de contingència de la conselleria de Presidència.

Pel que fa als mestres de Primària que exerciran a primer i segon d’ESO en català, castellà i matemàtiques, només cent s’han acollit a aquesta mesura, encara que en un inici el departament havia ofert fins a 223 places.

D’altra banda, un total de 5.192 candidats dels 9.513 inscrits (un 54,6 per cent) a la darrera convocatòria de la borsa d’interins de la conselleria ho han fet sense haver cursat encara el màster de formació del professorat però amb “el compromís de cursar-lo” en els pròxims tres anys.

tracking