SEGRE

Denunciat per conduir en estat ebri i fumant un porro a Lleida

Imatge del quarter de la Guàrdia Urbana.

Imatge del quarter de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va denunciar diumenge penalment un conductor de 47 anys i veí de Lleida que va donar un resultat positiu de 0,69 mg/l al test d’alcoholèmia. Els agents, que van parar el conductor a l’observar que cometia una infracció de trànsit a l’avinguda Prat de la Riba prop de les 03.40 hores, van retirar el vehicle amb la grua i van iniciar les diligències penals per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques i superant els 0,60 mg/l que es consideren delicte penal.

D’altra banda, la Urbana també va denunciar divendres el conductor d’un turisme que circulava fent maniobres estranyes a passeig de Ronda i que posteriorment va donar positiu a la prova d’alcoholèmia amb 0,46 mg/l. Els agents van comprovar que l’individu, de 46 anys i nacionalitat espanyola, estava fumant un porro de marihuana.

Després d’efectuar la denúncia administrativa i decomissar la droga, la Urbana va portar a terme les diligències corresponents encara que en aquest cas, un conductor substitut es va fer càrrec del vehicle.

tracking