SEGRE

SUCCESSOS DANYS

Assegura haver destrossat un portal de Ferran perquè no el van voler obrir

Així ho va dir el detingut dijous per la Urbana

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’home detingut dijous al migdia per la Guàrdia Urbana a la rambla Ferran acusat de destrossar un portal d’un bloc de pisos (vegeu SEGRE d’ahir) va assegurar que ho va fer perquè una veïna de l’immoble no li va voler obrir la porta. Això és el que va afirmar el jove, de 24 anys i de nacionalitat gambiana, als agents que el van arrestar, segons va informar ahir la Guàrdia Urbana.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 12.30 hores al portal situat al número 32, al costat de la seu de la Confederació d’Organitzacions d’Empresaris a Lleida (Coell), quan el detingut va començar a clavar, sense motiu aparent, puntades de peu i cops contra el portal. A conseqüència dels impactes, va trencar el vidre de la porta d’entrada (vegeu la imatge).

L’individu també va arrancar l’intèrfon. Diversos veïns que eren a la zona van aconseguir que l’home deposés la seua actitud violenta i va poder ser retingut per un agent que efectuava un servei de vigilància a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana de Lleida (OMAC). Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles de la Guàrdia Urbana que després d’identificar l’home el van arrestar com a presumpte autor d’un delicte de danys.

Els agents li van preguntar per què ho va fer i aquest els va respondre que perquè una veïna del bloc no li havia volgut obrir la porta. També van comprovar que a terra hi havia el maó amb què havia colpejat la porta.

L’arrestat, de 24 anys, va colpejar la porta amb un maó i també va arrancar l’intèrfon

Paral·lelament, els urbans es van posar en contacte amb l’administrador de la finca afectada, que va informar que presentaria una denúncia contra el jove autor dels danys. D’altra banda, el valor dels desperfectes no ha trascendit.

Estat en el qual va quedar el vidre de la porta d’entrada.

Estat en el qual va quedar el vidre de la porta d’entrada.LLEIDA TELEVISIÓ

tracking