SEGRE

SOCIETAT

L'Ajuntament de Lleida obre l'àrea de gossos dels Jardins Jaume Magre

És la tercera que es posa en marxa a la ciutat i la primera que incorpora 5 jocs d’'agility' per l’exercici físic dels animals

L'Ajuntament de Lleida obre l'àrea de gossos dels Jardins Jaume Magre

L'Ajuntament de Lleida obre l'àrea de gossos dels Jardins Jaume MagrePaeria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Lleida ha obert aquest cap de setmana l’àrea de gossos dedicada als Jardins Jaume Magre. Una superfície de 625 metres quadrats, que havia estat reivindicada pels veïns i que és fruit del procés participatiu de la ciutadania del darrer exercici.

Aquesta és la tercera àrea que la Paeria dedica a l’esbarjo dels animals de companyia, anteriorment han entrat en funcionament la del parc de Santa Cecília i la de la Plaça Maria Mercè Marçal, a Cappont. Malgrat ser la tercera, és la primera que incorpora fins a cinc jocs d’'agility' (salt d’alçada, recorregut...) per l’exercici físic dels gossos.

L’àrea de gossos dels Jardins Jaume Magre, pressupostada amb menys de 50.000 euros, compta amb una caixa de drenatge amb reg, per sanejar la zona que poden embrutar els animals. També disposa d’abeurador per a gossos, bancs, papereres i font pública i, donades les característiques de la zona té possibilitats de ser ampliable.

El tinent d’alcalde i regidor de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, en fer públic la posada en marxa d’aquesta zona d’esbarjo per a gossos, ha assenyalat que la Paeria també vetlla per la millora del benestar dels animals de companyia. En aquest sentit, ha anunciat que el quart projecte d’aquestes característiques, previst als Jardins Primer de Maig de la Mariola, es troba en fase de contractació i podria licitar-se a la tornada de vacances.

La Regidoria també està treballant en altres dos projectes, un a la partida de Llívia i un segon al barri de Magraners, ambdós obres també són fruit del procés dels Pressupostos Participatius de la Ciutadania. 

tracking