SEGRE

BARRIS INCIVISME

Li apedreguen el balcó després d'advertir-los que no juguin a pilota

Una veïna que viu a l’avinguda Sant Ruf va recordar a uns joves que està prohibida la pilota en un parc || La dona va presentar una denúncia davant dels Mossos

Imatge del parc de la plaça de Màrius Carretero.

Imatge del parc de la plaça de Màrius Carretero.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una veïna que viu a l’avinguda Sant Ruf, davant del parc infantil de la plaça de Màrius Carretero, al costat del cobriment de vies, va presentar ahir una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra perquè uns joves van tirar pedres al seu balcó i li van causar danys al vidre.

Segons ha pogut saber SEGRE, el succés va ocórrer dissabte passat, quan la dona va recriminar a uns joves que jugaven a pilota al parc que està prohibit el seu ús en aquesta zona. Davant de l’advertència, quatre nois, d’entre 12 i 14 anys, van començar a tirar pedres al seu balcó i una va trencar una part del vidre.

Veïns i comerciants de la plaça Pau Casals recullen firmes per prohibir jugar a futbol en aquesta zona

La veïna va trucar a la Guàrdia Urbana, “que no es va personar”, va explicar, ja que creu “que tindria altres coses millors a fer”, per la qual cosa va assegurar que “ni la Urbana ni la Paeria no faran res al respecte fins que algú pateixi danys personals”. A la denúncia, va explicar que aquests joves “sempre són els mateixos”.

Així mateix, veïns i comerciants de la plaça Pau Casals porten recollides 300 firmes per demanar que es prohibeixi jugar a futbol en aquest espai públic de la Zona Alta, ja que els cops de pilota han ocasionat diverses destrosses en alguns comerços i dificulten el pas dels vianants. Van assegurar que “l’incivisme i els sorolls” aniran a més durant l’estiu i demanen una solució “per poder obrir els nostres negocis sense perill que una pilota ens trenqui la vidriera o un vianant rebi un cop”. A més, destaquen que moltes vegades la pilota va a la calçada i un nen gairebé l’atropellen.

El president del grup municipal, Toni Postius, va demanar a mitjans de maig que la Paeria fes complir la normativa i va proposar designar un mediador social per buscar una solució. La comissió d’Economia va desestimar aquesta proposta del PDeCAT, ja que aquesta funció l’han d’exercir els agents cívics municipals.

Imatge del parc de la plaça de Màrius Carretero.

Imatge del parc de la plaça de Màrius Carretero.MAGDALENA ALTISENT

tracking