SEGRE

COMERÇ ESTIU

Compres, gangues i molta calor

Una quarantena de comerços participen en el Mercat de les Rebaixes de la Zona Alta || Balanç positiu del primer mes de rebaixes malgrat ser “tranquil”

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació de comerciants de la Zona Alta va celebrar ahir una altra edició del Mercat de les Rebaixes d’estiu amb descomptes, productes de proximitat local i molta calor. Al voltant d’una quarantena de comerços van muntar les parades a la plaça Ricard Viñes i a la part de vianants del carrer Doctor Fleming oferint descomptes, promocions i material inèdit per als centenars de lleidatans que es van atansar al mercat. El president de l’associació, Josep Bellera, va valorar l’edició d’aquest estiu del mercat que, tot i que “ha estat una mica més fluixa que la que vam fer al febrer”, tanquen amb un “balanç positiu”.

Malgrat la intensa calor que va assolar ahir la ciutat, comerciants i clients van desafiar les altes temperatures i el mercat va tenir un bon ritme d’activitat durant tot el dia, especialment a primera hora del matí i passades les set de la tarda. La majoria dels paradistes del mercat eren comerciants de la Zona Alta, encara que també hi havia comerços d’altres zones com l’Eix Comercial o Cappont.

La celebració del mercat de les rebaixes també va servir per fer balanç de les rebaixes d’estiu en aquest barri, un dels més importants de la ciutat quant a activitat comercial. Bellera va opinar que aquest període de rebaixes “ha estat tranquil, però una mica millor que l’any passat”. Aquesta iniciativa, que acumula més d’una vintena d’edicions, se celebra dos vegades a l’any: una durant els mesos d’estiu i una altra al febrer.

LES CLAUS Diversitat de productes i barris  Encara que la majoria de les parades eren de comerços de la Zona Alta, també hi havia establiments d’altres zones de la ciutat, com l’Eix Comercial i Cappont, oferint des d’articles de roba i complements fins a articles decoratius i de joieria. Balanç positiu però tranquil  El president dels comerciants de la Zona Alta, Josep Bellera, va valorar positivament les rebaixes d’aquest estiu, encara que va recalcar que “solen ser molt tranquil·les, però han anat una mica millor que l’any passat”.

Els veïns de la Zona Alta van poder gaudir del mercat i de les rebaixes i promocions que oferia.

Els veïns de la Zona Alta van poder gaudir del mercat i de les rebaixes i promocions que oferia.MAGDALENA ALTISENT

tracking