SEGRE

LA BORDETA HIGIENE

Amb les escombraries al balcó

Una veïna de la Bordeta d’avançada edat i salut delicada denuncia que no les pot llençar perquè els contenidors són massa lluny || Cuida el marit malalt a casa

L’Antonieta mostrava ahir les escombraries que ha d’acumular al balcó perquè no les pot baixar.

L’Antonieta mostrava ahir les escombraries que ha d’acumular al balcó perquè no les pot baixar.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una veïna de la Bordeta d’avançada edat ha denunciat que no pot anar a tirar les escombraries a causa perquè l’ajuntament ha posat els contenidors lluny i pel seu delicat estat de salut. “No puc moure’m gaire ni carregar pes excessiu, abans tenia el contenidor davant de casa però des que els han canviat de lloc no puc tirar les escombraries”, explica l’Antonieta Fita, una veïna del carrer Manuel Carrasco Formiguera que ha recorregut a l’associació de veïns del barri per denunciar la seua situació i demanar tant a l’entitat com a l’ajuntament una solució per al seu cas.

“Abans pagava a una noia cinc euros perquè em baixés les escombraries, però ara està de vacances i he d’anar guardant les bosses d’escombraries al balcó, la qual cosa provoca olors i problemes d’higiene en aquesta zona”, explica l’Antonieta, que també comenta que a casa seua “generem moltes escombraries perquè el meu marit està molt malalt i necessita molts medicaments i tractaments”.

Fita també explica que ha demanat ajuda a la Paeria i que en una reunió veïnal li van assegurar que estudiarien el cas però li van respondre que la ubicació dels contenidors era la millor per a les necessitats dels veïns i comerços de la zona. “De tant en tant m’ajuda algun veí a baixar les bosses però ara mateix necessitem ajuda perquè no podem seguir així”, denuncia.

tracking