SEGRE

VANDALISME POLÍTICA

Llancen pedres i pintures contra la seu de Ciutadans

És el tercer atac que pateix aquest any i el dotzè des que van obrir a Lleida

L’exterior de la seu de Ciutadans, apedregada i pintada.

L’exterior de la seu de Ciutadans, apedregada i pintada.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La seu de Ciutadans a Lleida va ser atacada ahir a la matinada amb pintures i pedres en el que és el tercer atac a les instal·lacions d’aquesta formació en el que va d’any. Segons va explicar ahir la regidora i portaveu de la formació a l’ajuntament, Ángeles Ribes, l’atac s’ha produït “durant aquesta matinada, quan un grup ha llançat pedres de considerable mida contra la nostra seu trencant vidres i mobiliari i tirant pintura. Afortunadament no hi havia ningú durant l’atac perquè una de les pedres ha obert un esvoranc a la paret i podria haver estat molt pitjor”, va explicar la regidora, que va apuntar que la seua formació denunciarà l’atac “com sempre hem fet”.

Respecte a qui podria haver estat l’autor o els autors de l’acte vandàlic, Ángeles Ribes va explicar que ho desconeixen ja que les càmeres de seguretat del local no funcionen des de fa unes setmanes i la que hi ha a l’interior no va detectar res perquè està situada a l’entrada de la seu.

Ribes assegura que “no es tracta de casos aïllats, hi ha campanya d’assetjament, però no ens faran callar”

La regidora va assegurar que “això no són casos aïllats, en un any i mig hem patit vuit atacs. És una campanya d’assetjament i acovardiment, de vegades amb atacs i pintades a la nostra seu i altres a través de missatges a les xarxes socials. Però que els quedi una cosa molt clara”, va apuntar, “aquests feixistes no ens faran callar i esperem que la resta de formacions polítiques condemnin aquest atac”, va concloure.

L’acte vandàlic es va convertir en un dels temes més comentats a les xarxes socials ahir al matí i el grup municipal de Ciutadans a Lleida va rebre diverses mostres de solidaritat de partits i polítics. El líder del partit i la seua homòloga a Catalunya, Abert Rivera i Inés Arrimadas, els van mostrar el seu suport, igual que l’alcalde, Àngel Ros, el líder del PDeCAT a Lleida, Toni Postius, i Societat Civil Catalana.

L’exterior de la seu de Ciutadans, apedregada i pintada.

L’exterior de la seu de Ciutadans, apedregada i pintada.AMADO FORROLLA

tracking