SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Un ferit durant una baralla familiar en un bar d'Alcalde Porqueres

Una batussa entre germans va deixar-ne diumenge a la nit un de ferit per arma blanca i evacuat a l’Arnau || Els Mossos d’Esquadra busquen l’autor de les lesions

Un moment de l’incident registrat diumenge a la nit a Alcalde Porqueres.

Un moment de l’incident registrat diumenge a la nit a Alcalde Porqueres.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una disputa entre germans va ser l’origen de la baralla que va deixar un jove ferit diumenge a la nit a l’avinguda Alcalde Porqueres. Com ja va publicar SEGRE, el succés va tenir lloc sobre les onze de la nit en un bar situat al número 39 d’aquesta avinguda quan dos persones, que pel que sembla són germans, es van embolicar en una discussió que va acabar amb un d’ells ferit per arma blanca.

Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van atendre el jove al lloc i finalment va ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova, encara que el seu estat no era greu.

Fins al lloc de la baralla es van traslladar efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana. La Policia Autonòmica s’ha fet càrrec de la investigació per determinar les circumstàncies de la baralla i està buscant l’autor de les lesions. Al tancament d’aquesta edició, no s’havia produït cap arrest per aquests fets.

El mes de juny passat, dos persones van acabar a l’hospital després d’una baralla entre diverses persones en un bar del carrer Comtes d’Urgell. Una baralla que va generar malestar entre els veïns, que feia temps que denunciaven la conflictivitat del local, conegut per la baralla entre dos joves i la Guàrdia Urbana que va ser gravada en vídeo i difosa per les xarxes socials el mes de març passat.

Aquest últim cas està en mans de la Justícia, que ha de decidir si admet a tràmit les denúncies que van presentar les dos parts.

Així mateix, la Guàrdia Urbana va detenir al maig un jove per tallar part de l’orella a un altre durant una baralla als Camps Elisis. La baralla va tenir lloc a les proximitats de l’Aplec del Caragol quan un dels joves va agafar l’altre de l’orella, estirant-li una arracada que portava, la qual cosa li va causar un tall al lòbul.

En el primer semestre de l’any s’han registrat 172 denúncies per delictes greus i menys greus de lesions a la ciutat. Segons el balanç de criminalitat del ministeri de l’Interior, aquesta xifra ha descendit un 7% respecte al mateix període de l’any passat. Fins ara, la Urbana ha arrestat 26 persones per delictes de lesions.

tracking