SEGRE

TRIBUNALS SENTÈNCIA

Condemnada la mare que oferia el seu fill al pederasta de Cappont

Dotze anys i mig de presó i uns altres dotze anys per a la seua parella, amb qui també va violar i va maltractar el petit || El tribunal va imposar 10 anys de presó al lleidatà

La mare del nen víctima dels abusos i la seua parella, que ahir van conèixer la sentència del tribunal.

La mare del nen víctima dels abusos i la seua parella, que ahir van conèixer la sentència del tribunal.SASCHA BAUMANN / ALL4FOTO.DE/BILD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència Provincial de Friburg va condemnar ahir a 12 anys i mig de presó una dona i a 12 anys la seua parella per oferir durant dos anys a la darknet (xarxa fosca) el fill d’ella, que ara té 10 anys, perquè altres homes poguessin violar-lo, entre ells el veí de Cappont que va ser condemnat dilluns a deu anys per aquests fets. La mare, de 48 anys, i la seua parella, de 39, amb antecedents penals per abús infantil greu, van confessar durant el judici haver sotmès el nen a abusos sexuals i vexacions.

El menor no només patia els abusos de la seua mare i del seu padrastre, sinó que també era ofert a través d’internet. A més, tots dos van ser considerats responsables d’abusos sexuals a una nena de tres anys i hauran de pagar a les dues víctimes 42.500 euros per danys i perjudicis. Els dos condemnats, segons la Fiscalia, participaven en els abusos de forma activa. Durant aquestes vexacions, el menor va ser humiliat, insultat, lligat, emmascarat i es va abusar d’ell.

Davant del tribunal, la parella de la mare va confessar que ell era l’“impulsor” d’aquests delictes.

L’Audiència de Friburg va acceptar la petició de la Fiscalia i la parella estarà a la presó després de complir la condemna fins que es demostri que no és perillós per a la societat. Alemanya havia imputat vuit persones per aquest cas, entre ells Javier González, de 33 anys, arrestat el mes d’octubre passat a Cappont. El tribunal el va condemnar a 10 anys de presó. Durant el judici va confessar que havia pagat 10.000 euros a la mare per abusar del nen.

tracking