SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

El pres que va matar el seu company destrossa una habitació de l'hospital

Estava ingressat al Santa Maria per fer-li una valoració psiquiàtrica || Ha estat traslladat de Ponent a Brians, que compta amb una unitat especialitzada

Gherghescu Ionut.

Gherghescu Ionut.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El pres del Centre Penitenciari Ponent acusat de matar el seu company de cel·la fa una setmana va destrossar dilluns passat una habitació de l’hospital Santa Maria, on va ser traslladat després del crim per ser sotmès a una valoració psiquiàtrica, segons van informar fonts properes al cas. Només un dia després d’aquestes destrosses, dimarts, Gherghescu Ionut, de 33 anys, va ser traslladat a la presó de Brians (Sant Esteve Sesrovires), que compta amb una unitat de psiquiatria, segons van afegir les mateixes fonts. Val a recordar que Ionut va assegurar que veia dimonis i dies abans del crim havia patit una crisi, per la qual cosa havia estat atès a Infermeria.

El crim es va produir la matinada de dimecres passat encara que no va ser descobert fins a primera hora del matí quan els funcionaris van acudir a fer el recompte. Se’l van trobar amb les maletes fetes i amb el cos sense vida de Fabián Silva Washington al seu costat. Ionut ja havia fet les maletes perquè sabia que al matí següent seria aïllat al departament en el qual són castigats quan hi ha incidents entre els reclusos que, com ell abans d’aquests fets, compleixen condemna en règim ordinari de segon grau.

L’aldarull al centre hospitalari va ser dilluns i el presumpte assassí va ser traslladat dimarts

La víctima va morir dessagnada a causa de la brutal agressió que va patir per part de Ionut. Aquest li va tallar la jugular amb un objecte tallant que l’agressor hauria fabricat presumiblement amb una fulla d’afaitar, una possibilitat que estan investigant. Quan els funcionaris van obrir la cel·la, estava a terra de cap per avall al mig d’un gran bassal de sang a causa del tall i de forts impactes que va rebre a la cara. Al Centre de Ponent no es produïa un crim des de l’any 2000. El sindicat CSIF assegura que el 45% dels reclusos prenen algun tipus de psicofàrmac.

Gherghescu Ionut.

Gherghescu Ionut.SEGRE

tracking