SEGRE

El ple de la Paeria accepta formalment la renúncia de Ros

La sessió, de tràmit, només ha durat 5 minuts

L'exalcalde ha assistit a aquesta sessió plenària.

Ple d'acceptació de la renúncia d'Àngel RosÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de l'ajuntament de Lleida ha acceptat formalment aquest dimarts la renúncia d'Àngel Ros a l'alcaldia de la ciutat i també com a regidor a la Paeria, després d'haver estat nomenat ambaixador d'Espanya a Andorra. L'alcaldessa en funcions, Montse Mínguez, ha presidit aquesta sessió plenària fugaç, que ha durat cinc minuts. En el ple no hi ha hagut votacions ni tampoc intervencions dels grups. Només s'ha escoltat al secretari general de llegint la renúncia i demanant a la junta central la credencial Joan Queralt, que cobrirà la vacant que deixa Ros com a regidor.

Tot just acabar, Ros s'ha dirigit cap als companys socialistes deixant unes abraçades que escenifiquen el canvi d'etapa amb què començarà el nou curs polític al mes de setembre. 

El nou alcalde o alcaldessa de Lleida prendrà possessió el proper 29 d'agost. La decisió la prendrà dos dies abans la militància del PSC, que haurà de triar entre Mínguez i el segon tinent d'alcalde Fèlix Larrosa, que ja s'han postulat oficialment per rellevar Ros.

tracking