SEGRE

ANIMALS MALTRACTAMENT

Denuncien la mort d'un gat per abandó

El cadell va ser trobat a la Bordeta

El cadell rescatat en pèssimes condicions a la Bordeta.

El cadell rescatat en pèssimes condicions a la Bordeta.CES LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diverses associacions animalistes, encapçalades pel Projecte CES Lleida, han denunciat davant dels Mossos d’Esquadra un nou cas de maltractament animal d’un cadell de gat que va ser abandonat en pèssimes condicions i que va acabar morint.

Segons va informar ahir l’Associació Projecte CES de Lleida, el passat 7 d’agost un nen va trobar un cadell de tres mesos a la Bordeta, un gat que havia estat abandonat al mig del carrer a sobre d’una tovallola.

El menor va avisar el seu pare, que va socórrer l’animal i el van traslladar al veterinari en una “situació agònica”, deshidratat, amb la llengua i el paladar destrossats i la boca plena de larves. El cadell va morir durant l’exploració.

Davant d’aquest cas, l’associació animalista denuncia que la situació actual de les colònies de gats a Lleida ciutat és “d’extrema gravetat” i que les protectores estan saturades davant de la falta de control de la natalitat i l’augment dels abandons d’animals de companyia. Per aquest motiu, el Projecte CES Lleida exigeix la implementació d’un projecte de gestió de les colònies de gats per a la seua captura i posterior esterilització.

tracking