SEGRE

BARRIS VEÏNS

Queixes de veïns de Ciutat Jardí per excés de soroll durant la nit

Vista aèria de Ciutat Jardí, amb l’heliport al fons.

Vista aèria de Ciutat Jardí, amb l’heliport al fons.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de Ciutat Jardí denuncien que el soroll a la nit dels camions d’escombraries i de l’helicòpter del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que ja opera les vint-i-quatre hores, impedeix que molts d’ells puguin agafar el son. Asseguren que els camions d’Ilnet “són massa vells, per la qual cosa fan moltíssim soroll i no podem dormir amb les finestres obertes”. A més, afirmen que passen diverses vegades durant la nit, “tant a les 23.00 com a les 4.00 hores i recorren tots els carrers a dalt i a baix molestant tot el veïnat”.

A aquesta “angoixa” se suma que ara l’helicòpter del SEM, que aterra al parc de Bombers, ja pot operar durant la nit. “Aquesta setmana l’hem sentit diverses vegades i ens preocupa per si sempre serà així”, va manifestar un resident, que va afegir que ara que començarà el nou curs escolar, “entre els camions i l’helicòpter molts nens es despertaran durant la nit i no podran descansar bé”.

Davant d’aquesta situació, veïns demanen que es renovi la flota de camions d’Ilnet i que traslladin l’heliport a l’hospital Arnau de Vilanova.

Segons fonts del SEM, l’helicòpter vola de nit des del dia 15 de juliol, és de Sabadell i s’utilitza per a trasllats interhospitalaris.

tracking