SEGRE

Condemnat a pagar una multa sis vegades més alta que el 'botí' que va robar d'un súper

Imatge de l’edifici del Canyeret, on es va dur a terme el judici ràpid.

Imatge de l’edifici del Canyeret, on es va dur a terme el judici ràpid.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida condemna un acusat de robar en un supermercat de Rovira Roure a pagar una multa que multiplica per sis el valor del botí del qual es va apoderar a l’establiment. D’aquesta forma, el tribunal confirma la pena imposada en primera instància pel Jutjat d’Instrucció 4 de Lleida del pagament d’una multa de 290 euros per un delicte lleu de furt en grau de temptativa.

L’Audiència considera provada la denúncia imposada per l’establiment, que va assenyalar que l’agost del 2017 l’ara condemnat va ser sorprès per un vigilant de seguretat mentre sostreia diversos objectes de la botiga i se’ls amagava als pantalons. L’home va ser retingut pel vigilant al traspassar les línies de caixes i va recuperar els objectes que l’home duia amagats sota la roba.

Concretament, el valor dels productes robats era de 43,35 euros. La defensa va recórrer la sentència del Jutjat d’Instrucció a l’entendre que no hi havia prou proves de càrrec per condemnar l’acusat. Tanmateix, l’Audiència assenyala que el testimoni del denunciant és coherent i s’ha mantingut en el temps i que l’acusat va deixar de comparèixer a les vistes. Per això, confirma la sentència de primera instància, que ara ja és ferma.

tracking